Mexicaanse griep
nadelen A/H1N1 vaccin

 

banner.jpg (54207 bytes)

Kritische informatie over griepvaccins


Waarom deze site? Klik hier


Belangenverstrengeling vaccinadviseurs

Interessant artikel en reactie van John Consemulder op wanttoknow:

1.Wat echt naïef is zo net voor het eind van het jaar, is dat massale vaccinatie effectief zou zijn om ziekten te bestrijden, terwijl het omgekeerde het geval blijkt te zijn. In een gesprek met een huisarts kwam deze ‘herd immunity’ (kudde immuniteit inderdaad…) aan bod. deze man wist doodleuk te melden dat massale vaccinatie nodig was om de vaccinatiegraad te halen voor effectiviteit (vaccinaties zijn toch persoonlijk ook effectief hoop ik?) Daarnaast was dat dan ook zijn enige verklaring waarom mijn (niet gevaccineerde maar kerngezonde) kinderen toch geen enkele ziekte hadden gekregen…Als vaccinaties effectief zijn en hardnodig om allerlei ernstige ziekten te bestrijden, zou je dan andersom niet de ziekten dienen te krijgen bij niet vaccineren? De proef op de som!

Volgens deze arts kwam het door de groepsimmuniteit en juist als dit afnam zou het gevaar toenemen. Wat een leugen…Waarom? Kijk nu even simpel naar de Mexicaanse griep pandemie leugen. Als
ware immuniteit pas verkregen kan worden dor gevaccineerd te zijn tegen deze griep en er miljoenen doden werden verwacht (zoals ook al in 1978, toen de enige doden vielen door de vaccinatie zelf),
dan kunnen we er dus van uit gaan dat deze miljoenen slachtoffers ook daadwerkelijk vallen zonder te gaan vaccineren. Logisch toch?

2.En wat wil nu het geval? De ‘pandemie’ en de Mexicaanse griep waren al een half jaartje ‘populair’, zonder dat er nog gevaccineerd werd in de wereld…En geen miljoenen doden…Maar wel al veel
meldingen van ernstige gezondheidsklachten na de vaccinatie, net zoals altijd (en de langetermijn effecten zijn wederom onbekend, maar wederom zeer voorspelbaar: meer ziekte op de lange termijn
vanwege de bekende een aangetoonde schadelijke ingredienten en ‘ hulpstoffen’ (adjuvants) in vaccins…. Dus laat die groeiende wereldpopulatie en de luxe-virussen maar komen, zelfs Darwin had het over natuurlijke selectie toch (ook al klopt zijn theorie niet en werd deze grondig misbruikt, want blijkbaar hebben we de vaccinaties niet nodig. Ik ga er verder ook niet meer op in, er staat voldoende
op de site die de naïeve virale doemdenkers in het ongelijk stelt. Maar iedereen zijn mening, oliebol of vuurpijl natuurlijk (heeft u de vaccinatie tegen vuurwerk al wel gehaald naast de baarmoederhalskankerprik voor jongens?).

Ik vermoed voor 2010 dat de toon gezet is en we eindelijk kunnen gaan beginnen hoe we de wereld wel zouden willen neerzetten. En elke vaccinatie weigeren op basis van goed verstand nu we allen
geïnformeerd zijn, hoort mogelijk ook bij deze keuze. Niet meer geïnteresseerd zijn in wat we niet wensen, maar neerzetten wat we wel wensen.

Link

Ellen


Astmafonds werkte griephysterie in de hand

Nu we zo langzamerhand kunnen vaststellen dat de griepophef niet meer was dan een Mexicaanse storm in een Hollands glas water, wil ik het hebben over de bedenkelijke rol die het Astmafonds heeft gespeeld. Na vele trouwe jaren heb ik enkele weken geleden mijn donateurschap aan het Astmafonds met onmiddellijke ingang beëindigd. Ik wil niet langer financiële bijdragen leveren aan een organisatie die hysterie aanwakkert, een complete beroepsgroep - verpleegkundigen en verzorgenden - ernstig schoffeert en bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet. Directeur Michael Rutgers bedrijft rabiate stemmingmakerij.

Link

Marjan


Griepvaccinatie noodlottig voor bedreigde haaien

De Mexicaanse griep leidde in 2009 tot een ware paniekgolf in veel delen van de wereld. Een angst die door diverse regeringsleiders en spreekbuizen van de farmaceutische industrie gretig aangezwengeld werd om de markt voor griepvaccins te stimuleren.

Link


France joins Europe flu vaccine sell-off

France has joined other European countries in selling off millions of its emergency swine flu vaccines after buying far more than needed to fight the outbreak, the government admitted at the weekend.

Link


Franse discussie vaccinatiecampagne losgebarsten

Vandaag blijkt er een fikse (politieke) discussie losgebarsten over zin en onzin van de vaccinatiecampagne.

- 5 miljoen fransen gevaccineerd sinds 21/10 (op 64 miljoen inwoners), de laagste opkomst van alle ontwikkelingslanden
- meer dan 90 miljoen vaccins aangekocht, 70 miljoen niet gebruikt
- de enige die victorie kraaien zijn de farmaceuten
- stock Tamiflu in Frankrijk bedraagt 1/3 van de totale hoeveelheid wereldwijd
- kosten aankoop vaccins 3x zo hoog als voorzien voor het kankerplan
- de politieke partijen Partie Socialiste en Nouveau Centre vragen dringend om een parlementaire enquête om te onderzoeken hoe deze campagne tot stand is gekomen en het
disfunctioneren bij het vaccinatiegebeuren in kaart te brengen en dit zo transparant mogelijk
- Mme Bachelot zal vanavond tijdens het TF1 journal van 20u geïnterviewd worden

Link

Ellen


Freeks Nederland

Er wordt een balans opgemaakt van de voorgaande programma's en een conclusie getrokken over hoe wij er cultureel voorstaan in ons land. Kernvraag van De Jonge hierbij is: 'Ben ik nou gek of bent u zo dom?'.

Link


Hoofd van WHO niet ingeënt tegen Mexicaanse griep

Margaret Chan, hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO), heeft toegegeven dat ze zelf nog niet gevaccineerd is tegen de Mexicaanse griep.

Link


2/3 van Australiërs is niet gevaccineerd tegen H1N1

Australia risks a serious swine flu (H1N1 influenza virus) outbreak with two-thirds (65 per cent) of unprotected Australians stating they're unlikely to get vaccinated against the disease in the next 12 months, according to an MBF Healthwatch Poll.

"While the number of new cases of swine flu in Australia might have waned since last winter, the disease is still a major threat," Bupa Australia* Chief Medical Officer, Dr Christine Bennett warned.

Despite the public health campaign, the statistics found that Australians are still confused about their level of risk of contracting swine flu and the effectiveness of the vaccine. Many people also said they were reluctant to get vaccinated, with the most common reasons given being:

* It is unnecessary (48 per cent)
* Health experts are giving mixed messages (41 per cent)
* The threat in Australia has passed (38 per cent)
* They are not at risk of getting swine flu (38 per cent)
* They have concerns about the safety or possible side effects from the vaccine (39 per cent).


Indianenverhalen superduo Osterhaus en Klink lucratief voor huisartsen

Klink betaalt de dokter zo'n 8 euro per injectie. Een huisarts kan met zijn assistente in een uur 150 personen vaccineren. "Ik hou er netto een wereldreis aan over", zegt huisarts Hans van der Linde, die praktijk houdt in Capelle aan den IJssel.

Link


Gerotzooi met de griep wordt onderzocht

Berlijn: De Tagesspiegel meldt: “Gezondheidsgevaar door vervalste pandemieën – onder dit motto gaat de Raad van Europa zich in januari 2010 bezighouden met de invloed van de Pharma-industrie op de wereldwijde campagnes tegen de vogel- en de varkensgriep.” Volgens een Bericht van Rainer Woratschka in de Tagesspiegel van 16 dec. 2009 houdt de Parlementaire Vergadering van de Raad van Europa op voorstel van een onderzoekscommissie onder voorzitterschap van de Duitse arts-epidemioloog Wolfgang Wodarg (SPD) in januari a.s. een spoeddebat over de beïnvloeding van wetenschappers en autoriteiten door de Pharma-industrie. Dat zou ertoe geleid hebben, dat miljoenen gezonde mensen aan het onnodige risico van gebrekkig geteste vaccins zijn blootgesteld, terwijl de infectieziekte aanzienlijk minder schadelijk is dan alle andere griepgolven in voorgaande jaren en nog niet een tiende van het hierbij normale aantal doden veroorzaakt heeft.

Link

Duitse website: Schweinerei mit der Grippe
Bron: Rainer Woratschka, “Schweinerei mit der Grippe”, Tagesspiegel
Link

Geert


Opnieuw lagere opkomst Mexicaanse griepprik

De GGD heeft woensdag voor de derde opeenvolgende prikdag minder kleine kinderen een inenting zien halen tegen de Mexicaanse griep dan tijdens de eerste ronde in november. Uit een gang langs diverse locaties blijkt dat 10 procent minder kwam opdagen. Een verklaring hiervoor hebben de verschillende afdelingen van de gezondheidsdienst niet.

Link

Paul


Doctor to sue CDC over child's death after H1N1 vaccination

A gynecologist is planning to sue the Centers for Disease Control over the death of his seven-year-old son after receiving the A (H1N1) flu virus vaccine, reports said yesterday.

Link


Voormalig hoofd CDC krijgt lucratieve job als hoofd vaccin divisie Merck

De pharmaceutische industrie heeft een grote draaideur waardoor Amerikaans overheidspersoneel gemakkelijk heen en weer kan springen. Ook Monsanto maakt hier handig gebruik van. Ook dr. Julie Gerberding (hoofd CDC tussen 2002 en 2009) ontdekte deze springplank en is nu hoofd van de divisie vaccins bij Merck. Het CDC is dus een overheidsinstantie die oa de aanpak van infecties en vaccinaties regelt.

Link


Swine Flu Vaccinations New Zealand


De geschiedenis herhaalt zich

In Mexico-stad is grote onrust ontstaan onder de bevolking vanwege een uitbraak van een levensgevaarlijke variant van de Mexicaanse griep.

Link

Mediageile Ab kan weer aan de slag met nieuwe serie Indianenverhalen...... misschien kunnen zijn pharmavrindjes een nieuwe superboost vaccin bedenken dat voor de zomer weer klaar is. En als de Canadese theorie klopt dan zijn de reeds geënte mensen extra vatbaar voor een variant....... we wachten af....en mainstream media zwijgt uiteraard in alle talen....braaf RIVM propaganda publiceren en geen kritische vragen durven te stellen.....ja knikkers genoeg ! Ik weet al wie er welkom zijn op het volgende Glaxo feestje.....

Ron


Amphia moet tweede ronde vaccineren vindt Inspectie


USA - 64% van de vaccin "experts" verzweeg belangenverstrengeling

Uit een nieuw Amerikaanse rapport blijkt dat de screening van adviseurs mbt veiligheid van vaccins niet voldoende is geweest. Nu blijkt dat meer dan 64% van de adviseurs financieële belangen hadden die niet gemeldt waren. De angst is nu dat er de afgelopen jaren medische produkten op de markt zijn gekomen die terwijl ze niet veilig waren toch op de markt zijn gekomen omdat fabrikanten adviseurs betaalden voor diensten.

Het ging in dit rapport oa over goedkeuring van baarmoederhalskanker- en griepvaccins....

Link


Is H1N1 Vaccine Linked To Rare Disorder?

Kansas Man Afflicted With Guillain-Barre Syndrome

Link 1

Link 2 (video)


Hoe Klink besloot tot vaccins met toevoegingen

In de strijd tegen de Mexicaanse griep wordt in Nederland een vaccin ingezet met toevoegingen. Ook zwangeren vanaf 13 weken krijgen een dergelijk vaccin. Om tot die keus te komen vraagt minister Klink advies aan de Gezondheidsraad. Maar hij krijgt dit advies niet. Toch neemt hij vervolgens een besluit. Wie heeft hem daarbij geadviseerd?

Link

Daan de Wit


Tamiflu en verwoesting neuronen

In 2005 al vroeg de uitgever van ‘maar natuurlijk!’, Willem J.Duckaerts mij om eens uit te zoeken wat voor een stof Tamiflu eigenlijk is. Ik herinner mij nog dat ik stomverbaasd naar de molecule heb gekeken en toen heb gedacht… ik weet blijkbaar nog heel veel niet. Want toen al heerste mijn stelling over de patronen waarmee moleculen neuronen kunnen verwoesten en daardoor een effect bekomen, dat door de maatschappij heel erg gegeerd schijnt te zijn, de bekende doping. Het zenuwstelsel reageert immers hevig door alle functies op alarmniveau te plaatsen wanneer het aangevallen wordt. Dat heeft zo zijn voordelen. Betere prestaties, beter concentreren, dwangmatig focussen op een doel, verminderde eetlust, het wegvallen van remmingen en de meest complete euforie. In de molecule van Tamiflu herkende ik meteen dat patroon. Het patroon dat de receptoren van de zenuwuiteinden ook herkennen, als een mogelijke neurotransmittor. Maar eens binnengedrongen in het osmotisch vocht van de fysiologische spitstechnologie dat via een systeem van elektrische prikkels ons gedrag beheert, zijn psychotica niet alleen compleet nutteloos in die prikkeloverdracht, hun energetische chemische component zorgt ervoor dat de spitstechnologie om zeep gaat.

Link

Fernand Haesbrouck (apotheker)The Effects Of Age And Health On Thimerosal Toxicity

Affidavit Of Boyd E. Haley. Professor And Chair. Department Of Chemistry. University Of Kentucky

The detrimental effect of any specific level of mercury or mercury containing compound would have on any one individual’s metabolic system would be directly proportional to both the level of’ protective big compounds” (e.g., glutathione, metallothioine) that exist within that person on the time of exposure and, the ability to physiologically clear such toxicants from the body. The level of the protective compounds would certainly be directly dependent on two factors, age and health. Infants, with their immature physiology and metabolism would not be expected to handle mercury as efficiently as mature adults. The elderly have been shown to have decreased “protective” glutathione levels compared to middle aged and young adults. Melatonin, a hormone, is known to be decreased in the aged and melatonin is known to increase the neuron and cellular concentration of glutathione. Glutathione is the natural compound that binds mercuric ion and aids in its removal from the body. This explains partly why the aged are also more susceptible to oxidative toxicants such as mercury. The elderly also have weakened immune systems and are more susceptible to microbial infections are known to lower their chemical energy levels and, further, to reduce their ability to synthesize the proteins that protect them from heavy metals. Infants have their own weaknesses regarding toxic exposures. Infants do not make much bile in their early months of life and are less able to remove mercury through bilary transport the major route for mercury removal.

link


Tamiflu is een hoax!! Tamiflu is dus fraude..

Ja, je leest het goed. Tamiflu is een wereldwijd geaccepteerd medicijn tegen griep, gebaseerd op de werkzaamheid van het kruid ‘Steranijs’ tegen griep en aanverwante aandoeningen, maar HET IS NAAR ALLE WAARSCHIJNLIJKHEID EEN VALS MEDICIJN…! Dit is de conclusie die te lezen staat in het artikel The Atlantic en waarvan onderstaand artikel een samenvatting is, gemaakt door niemand minder dan Mike Adams.

Link

Geert


Amphia zal vaccinatiebeleid H1N1 niet aanpassen

Bestuurslid Ernst Hoette van het Amphia ziekenhuis zegt verbaasd te zijn over de brief van de Inspectie voor de Gezondheidszorg over het vaccinatiebeleid van zijn instelling. Het ziekenhuis vindt één vaccinatie tegen H1N1 voldoende. De IGZ verwijt het ziekenhuisbestuur onverantwoordelijk handelen.Vooralsnog zal het ziekenhuis haar beleid niet aanpassen.

Link


Noorwegen - 29 jarige verlamd na vaccinatie

29-year-old is now in the respirator after receiving the vaccine for swine flu.

Link


Polen - Herr Osterhaus door de mangel

Mr Flu aka Mr pharma gaat in Polen door de mangel.....

Waarschuwing voor de Hollandse virus duivel

Link

Ellen


De NRC censureert de discussie over de griepvaccinatie

Ik heb daar vorige week donderdag 10 december een bericht geplaatst waarin ik er op wees dat in Duitsland sinds 3 december het advies ten aanzien van de griepvaccinatie bij kleine kinderen is bijgesteld naar slechts 1 prik (in plaats van 2 prikken). Toen ik vanochtend op het forum keek bleek mijn bericht verwijderd te zijn. Ik heb geen feedback gekregen van de NRC waarom mijn reactie niet was
geaccepteerd.

Dus heb ik als proef op de som vanochtend 14 december opnieuw een rectie geplaatst => Zie screenshot (NRC1). Je ziet dat ik mijn bericht (nr. 98) heb gepubliceerd en dat het nog moet worden
beoordeeld door de redactie. Een paar uur later is mijn reactie verwijderd => Zie screenshot (NRC2). Wederom heb ik geen enkele opgaaf van reden gekregen van de redactie van de NRC over het niet
publiceren van mijn bericht.

Ik heb vervolgens nog een andere reactie geplaatst met een verwijzing naar het bericht in de Daily Mail van gisteren 13 december dat in Engeland kleine kinderen voortaan ook slechts 1 prik kijgen
( Link ). Ook deze reactie is enkele tijd later verwijderd.

Waarom heeft de redactie van de NRC mijn reacties verwijderd? Is het niet toegestaan om vooraf of tijdens de 2e vaccinatieronde in Nederland te attenderen op de bijgestelde opvattingen hierover in het
buitenland? Ik meld dit omdat ik dit nooit had verwacht van de NRC.

Groeten,

Cesare

Link


Polen - Schweinegrippe - Geldgieriger Psychopath Ausloser der Pandemie (Osterhaus)?

Polen neemt de voortrekkersrol. Er blijft niets heel van deze farma "droom" en Osterhaus wordt ontmaskerd als een van de hoofdbreinen! Nederlanders en Duitsers in de hoofdrol (wie had dat gedacht?)

Anneke

Link


UK - kinderen halve dosis vaccin na waarschuwing hoge koorts...

Children receiving the swine flu vaccination will now be given only half the original dosage in a single shot after fears it could cause a high fever.

Link

Ellen


Update Frankrijk

- Kind van 9 jr in Frankrijk (Haute-Loire) 2 dg nà vaccinatie overleden. Het kind was al ziek (longproblemen)
- Geen enkel overlijden kan tot op heden gelinkt worden aan de vaccinaties
- Frankrijk is momenteel het enige land waar de griep in hevigheid toeneemt
- Miskraam na 38 wk (half november), baby gestorven aan griep van de moeder en zeker niét
aan het vaccin

Link

Ellen


Tussenstand H1N1 - dodelijke slachtoffers 2009

Dit jaar wereldwijd overleden door:

H1N1 : 10.000

Roken: 5.000.000 (dus faktor 500)

Een Engelse huisarts zei ooit al dat de sigaretten industrie velen malen meer doden op haar geweten heeft dan Hitler en er ook nog ongestraft mee wegkomt.....

Dus al bepaalde groepen echt aan depopulatie zouden doen dan gewoon roken stimuleren in gebieden als Afrika. Dat is toevallig nu precies wat er gaande is in Afrika (nieuwe focus big tobacco). Je hebt er geen vaccin / virus voor nodig en mensen doen er geheel vrijwillig aan mee.

Dodelijker kunnen we het niet maken.....

Link


Clarksville woman sick after H1N1 vaccine

A Clarksville woman is recovering at Vanderbilt University Medical Center's Stallworth Rehabilitation Center from Guillain-Barre syndrome, an illness she says is connected to taking the H1N1 vaccination.

Link


Edinburgh swine flu protest


De geheime deal met Glaxo Smith Kline

Zweden had ook een geheime deal met Glaxo mbt het H1N1 vaccin. Maar na een rechtszaak is er meer duidelijkheid over het waarom. Nu blijkt dat de overheid alle kosten voor haar rekening neemt van evt bijwerkingen. Dus diezelfde overheid heeft er financieel baat bij dat bijwerkingen niet teveel aandacht krijgen ivm mogelijk claims van de burger. Dit is echt de omgekeerde wereld. De belastingbetaler draait dus op voor evt gevolgen van problemen door een produkt van een bedrijf dat dus geen enkele aansprakelijkheid wil dragen voor zijn eigen brouwsels......

Verwacht dus van het Rijks Instituut van Massahysterie geen objectieve rol. De nationale pers zwijgt opnieuw in alle talen......die is al weer druk met de massamoord op geiten, wederom te danken aan een falend beleid van diezelfde overheid. Als de geit verdronken is ruimt men de stal zullen we maar zeggen.

De ziekte van Klinkhoest nu ook in het dierenrijk......

Link


BN´rs spreken zich uit tégen mexicaansegriep-vaccinatie

Ex-Top Schaatser Bart Veldkamp, die zelf lijdt aan de longziekte COPD, sprak zich in een uitzending van ´Studio Sport´ al fel uit tégen de mexicaansegriep-vaccinatie. In de schaats-uitzending van zondag 15 november 2009 sprak hij over de rommel die in het vaccin zit zoals Kwik en ´dat iedere Sporter moet weten dat vaccinaties de weerstand verlagen i.p.v. versterken!´. Ook Steund Bart Veldkamp ´Verontruste Moeder´ Anneke Bleeker. Hij heeft haar Boek gelezen en heeft haar ook laten weten er helemaal achter te staan. Ook heeft hij zijn mening over vaccinaties kenbaar gemaakt tijdens de Boek-presentatie van Anneke Bleekers boek: ´Wat je niet verteld wordt over Vaccinaties´ De strekking van Bart was dat hij absoluut tégen de vaccinaties is en een sporter nooit dergelijke zaken moet inspuiten. Bronnen: Studio Sport, uitzending zondag 15 november 2009 en´Verontruste Moeder´ Anneke Bleeker.

'Verontruste Moeder' Anneke Bleeker heeft haar boek ook aangeboden aan actrice Wieteke van Dort (bekend van o.a. Het Klokhuis), zelf zelf 60+er... Zij staat helemaal achter het boek
en prijst dit boek dan ook aan in het volgende fimpje: Link

Foto´s van de boekuitreiking van van Anneke aan Wieteke van Dort vind u hier: Link

Beau van Erven Dorens, vader van 4 jonge kinderen, heeft zich in zijn nieuwsshow ´CQC´ (Veronica) ook uitgesproken tégen vaccinaties: In een item over de griep-prik riep hij ´Ik zou mij écht NOOIT meer laten Vaccineren!´ Zie hier de uitzending: Link

Ook Positiviteits-´goeroe´Emile Ratelband heeft deze week in een groot Artikel in het weekblad ´Weekend´ (ligt tot en met maandag in de winkel) zich fel uitgesproken tegen de mexicaansegriep-vaccinaties. Hij riep dat hij de oproepen van het RIVM voor zijn kinderen en zichzelf (hij is ouder dan 60) in de prullenbak heeft geggooid en zichzelf en zijn kinderen nooit laat vaccineren ook niet met het omstreden HPV-baarmoederhalskanker-vaccin (als zijn dochter tiener is) of als hij naar het buitenland gaat. Zijn vrouw wou eerst wel de kinderen laten vaccineren...maar toen ze zich er in verdiept had door er boeken over te lezen en naar avonden te gaan waar er over de risico´s gepraat werd... is zij ook helemaal tégen het vaccineren. ´iedereen die erover nagedacht heeft laat zich níet vaccineren´. Emile Ratelband riep o.a. ook ´dat Klink waarschijnlijk wat centen per vaccin opstrijkt...´ Bron: Artikel in Weekblad ´Weekend´ 9 december 2009.

GGD: Opkomst van gezonde kinderen in Den Haag bij Mexicaansegriep-Vaccinatie 55%: In Den Haag was er één priklocatie voor de gezonde kinderen en zwangeren: een tent in het Zuiderpark.
Bron: Link

Vriendelijke Groet,

Paul


Tami-foolery: Misled Panic for Placebo as H1N1 Tamiflu Drug 'Useless'

Governments around the world may have wasted billions of dollars stockpiling a flu drug that doesn't work. A study published in the British Medical Journal found NO evidence that the drug- Tamilflu-lowers the risk of flu complications. Doctor Fiona Godlee, editor in chief of the BMJ , says this case shows that the entire system of evaluating drugs needs radical reform. And also, RT's Aleksey Yaroshevsky reports from Ukraine's capital Kiev where Tamiflu has already been at the centre of a scandal.


Mega-Corruptieschandaal bij de 'WHO'

De man met de bijnaam ‘Dr. Flu’, professor Albert Osterhaus van de ‘Erasmus Universiteit’ in Rotterdam Nederland, wordt door de Nederlandse onderzoeksmedia genoemd als de persoon die in het midden staat van de wereldwijde hysterie over de ‘Swine Flu H1N1 influenza A 2009’ pandemie. Niet alleen is Osterhaus de verbindingspersoon in een internationaal netwerk dat is beschreven als de ‘Pharma Mafia’, ook is hij DE belangrijkste adviseur van de ‘WHO’ over influenza en zit stevig in de positie om te profiteren van de miljarden euro's in vaccins die, zoals wordt beweerd, zijn gericht op het H1N1 virus.

Eerder dit jaar heeft de Tweede Kamer van het Nederlandse parlement een onderzoek gedaan naar de vermeende belangenverstrengeling en financiële onregelmatigheden van de bekende dr. Osterhaus. Buiten Nederland en de Nederlandse media, werd de enige bekendmaking over het sensationele onderzoek naar de zakelijke affaires van Osterhaus gedaan in een klein bericht in het gerespecteerde Britse tijdschrift ‘Science’.

Osterhaus geloofsbrieven en expertise op zijn gebied kwamen niet ter discussie. Wat zich werd afgevraagd, volgens een kort verslag gepubliceerd door het tijdschrift ‘Science’, handelt over zijn zakelijke belangen met contacten die mogelijk profiteren van de varkensgriep pandemie. ‘Science’ bevat het volgende korte nieuws in de uitgave van 16 oktober 2009 over Osterhaus:
 
"Tijdens de afgelopen zes maanden in Nederland kon bijna niemand de tv aanzetten zonder het gezicht te zien van de beroemde virusjager Albert Osterhaus, pratende over de varkensgriep pandemie. Of zo leek het, tenminste. Osterhaus, die de leiding heeft over een internationaal gerenommeerd virus laboratorium in het ‘Erasmus Medisch Centrum’, was de ‘Mister Flu’. Maar vorige week nam zijn reputatie een duikvlucht nadat werd beweerd dat hij de angst voor de pandemie heeft gecreëerd vanwege zijn zakelijke belangen in de ontwikkeling van het vaccin. Op het moment dat deze ‘Science’ wordt gedrukt, heeft het ‘Nederlandse Huis van Afgevaardigden’ zelfs een spoeddebat gevoerd over deze kwestie. "

Op 3 november 2009 bleek dat Osterhaus de schade enigszins onder controle had. Een geactualiseerd ‘Science’ blog deelde mee: "Het ‘Nederlandse Huis van Afgevaardigden’ verwierp vandaag een motie waarin de regering wordt gevraagd om alle banden te verbreken met viroloog Albert Osterhaus van het ‘Erasmus Medisch Centrum’ in Rotterdam, die was beschuldigd van belangenverstrengeling in zijn rol als een overheidsadviseur. Maar de Nederlandse minister van Volksgezondheid Ab Klink kondigde ondertussen een "Sunshine Act" aan, die wetenschappers verplicht om hun financiële banden met bedrijven openbaar te maken. "  

Lees verder


Independent study indicates Tamiflu provides little protection against flu


Flu Fears Overblown?

Study: H1N1 pandemic not as bad as health officials feared


Update H1N1 Frankrijk

Slechts 10% van de leerlingen/studenten wil zich laten vaccineren:

Link

Griepepidemie (men spreekt hier consequent niét van een pandemie) stabiliseert zich in Frankrijk:

- 4 miljoen (op 60 miljoen inwoners) hebben DE griep gehad
- 2,5 miljoen zijn gevaccineerd (+/- 4,5 %)
- men verwachtte 20% (13 miljoen) gevaccineerden half december
- totaal aantal doden: 126 waarvan 20 zonder risicofactor
- megalevering vaccins verwacht deze week ("om nog eens 40 miljoen personen te kunnen vaccineren")
- volgende rondes: àlle fransen per oplopende leeftijdsgroep (die dit wensen)
- nog steeds weigering om huisartsen in te schakelen bij het vaccineren
- komende feestperiode: extra personeel om de vaccinatiecentra ook op zondag open te houden
(Parijs e.o.)
- studenten zorgsector (ingezet bij het vaccineren) verbolgen, omdat zij én hiervoor niet betaald worden én zich soms 100km moeten verplaatsen

Link

Ellen


USA - Parents Say H1N1 Vaccine Has Side Effects

Mykaylah was diagnosed with ataxia, meaning she has trouble controlling her movements. Her parents claim a neurologist told them the swine flu vaccine could possibly have been a factor, maybe the result of an adverse effect.

Link


Paracetamol vermindert effect kindervaccinatie

Paracetamol geven aan kinderen die net hun vaccinaties hebben gekregen, vermindert mogelijk het effect van het vaccin.

Link

Ellen


Osterhaus internationally exposed as totally corrupt

The man with the nickname "Dr Flu", Professor Albert Osterhaus, of the Erasmus University in Rotterdam Holland has been named by Dutch media researchers as the person at the center of the worldwide Swine Flu H1N1 Influenza A 2009 pandemic hysteria. Not only is Osterhaus the connecting person in an international network that has been described as the Pharma Mafia, he is THE key advisor to WHO on influenza and is intimately positioned to personally profit from the billions of euros in vaccines allegedly aimed at H1N1.

Link

Ellen


Vaccinatie en Borstvoeding

Sinds minister Klink besloten heeft dat kinderen tot en met vier jaar, zwangere vrouwen vanaf de vierde
maand en ook huisgenoten van baby’s jonger dan zes maanden tot de risicogroep voor de Mexicaanse griep behoren en hen dus een vaccin aan te bieden tegen deze griep, rijzen er vele vragen. Een van de vragen is of vaccinatie invloed heeft op de borstvoeding en of borstvoeding doorgang kan vinden in geval van vaccinatie van de borstvoedende moeder. De hamvraag hierbij is natuurlijk of en in hoeverre de adjuvans van het vaccin in de moedermelk terecht komen en op die manier schade kan veroorzaken bij de zuigeling.

Link

Ellen


Amphia: Tweede Mex-prik voor personeel hoeft niet

Personeel van het Amphia Ziekenhuis in Breda en Oosterhout hoeft van de ziekenhuisleiding geen tweede vaccinatie tegen de Mexicaanse griep te halen.

Link


Vijf doden na H1N1 vaccinatie in Zwitserland

Five of seven fatal cases of influenza A have been registered in Switzerland have occurred after vaccination, according to figures released today by Swissmedic, the Swiss drug regulatory agency.

Link


De Naakte Feiten Over 'Joseph', Joseph Moshe en Dr. Deagle 2

(Met commentaar)
1. Joseph Moshe de Verdachte
2. Joseph Moshe de Patiënt
3. Joseph Moshe de Mossad Man
4. Joseph Moshe de Burger
5. Joseph Moshe het Verwende Mannetje
6. Joseph Moshe de Arrestant
7. De Naakte Feiten Over Dr. True Ott
8. Moshe Bar-Joseph
9. Het Interview Met de Vrouw van Dr. Moshe Bar-Joseph
10. Cointelpro
11. ‘Hypothese a’, True or Ott?
12. Boodschap aan de Nederlandse Journalmisten

Lees verder


Duitsland - update H1N1

De Duitse Ständige Impfkommission (STIKO) adviseert in haar publikatie van 3 december 2009 (Aktualisierte Empfehlung der Ständigen Impfkommission zur Neuen Influenza) de volledige Duitse bevolking de mogelijkheid te geven zich te laten vaccineren tegen de Mexicaanse Griep:

Weiterhin gilt, dass grundsätzlich alle Bevölkerungsgruppen (ab einem Alter von 6 Monaten) von einer Impfung gegen die Neue Influenza A (H1N1) profitieren können. Jeder Bürger sollte im Rahmen der Zulassung der Impfstoffe die Möglichkeit einer Impfung gegen die Neue Influenza A (H1N1) haben. (Pagina 1)

Verder wordt aangeraden om kinderen slechts 1x in te enten met Pandemrix vanwege de sterke bijwerkingen die blijken op te treden na de 2e prik:

Die beobachtete hohe Immunogenität nach nur einer Impfung sowie die in aktuellen Studien beobachtete verstärkte Reaktogenität nach der zweiten Impfung bei Kindern (z. B.Fieber) legen gegenwärtig die Empfehlung nahe, dass bei allen Altersgruppen eine einmalige Dosis angemessen ist. Vor diesem Hintergrund empfehlen das Paul-Ehrlich-Institut (PEI) und das Robert Koch-Institut (RKI) eine nach Altersgruppen differenzierte Impfdosierung für den H1N1- Pandemieimpfstoff Pandemrix® der Firma GSK. (Pagina 7)

Op de site van EMEA (http://www.emea.europa.eu) is op 4 december het volgende bericht geplaatst over de bijwerkingen van de 2e prik met Pandemrix:

The European Medicines Agency is warning that young children may experience fever after their second dose of the pandemic influenza vaccine Pandemrix. Prescribers and parents should monitor the temperature of the vaccinated child and, if necessary, take measures to lower the fever (e.g. giving an antipyretic such as paracetamol). However, the Agency noted that the second dose increases the immune response against pandemic influenza.

En in de op 3 december bijgewerkte Product Information van Pandemrix (http://www.emea.europa.eu/influenza/vaccines/pandemrix/pandemrix_pi.html) staat op pagina 7:

A clinical study evaluated the reactogenicity in children aged 6 to 35 months 0.25 ml) following a 0, 21 days schedule. After the second dose, an increase in injection site reactions and general symptoms was observed overall in the 6 to 35 months age group , particularly in rates of axillary fever (=38°C).

Adverse reactions

Post dose 1

Post dose 2

Fever (=38°C) axillary

5.9%

43.1%

Fever (=39°C)

0.0%

3.9%

In Nederland is er tot nog toe nog geen bijgesteld advies van de Gezondheidsraad over de dosering en start de 2e vaccinatieronde voor jonge kinderen volgende week maandag op 14 december.

Cesare


Geen paracetemol na vaccinatie

Glaxo waarschuwt voor koorts bij kids na tweede vaccinatie
http://www.google.com/hostednews/ap/article/

Het algemene advies dat huisartsen en assistentes (vaak aan de telefoon) geven om bij kinderen met koorts "maar een paracetamolletje toe te dienen", baart mij zorgen. Gezien het onderzoek dat gaande is nav het overlijden van dat kindje dat dit voorgeschreven kreeg, lijkt het me goed dit nog even onder de aandacht te brengen (er kan eventueel een kinderaspirientje gegeven worden, maar zeker géén paracetamol).

http://hetonderzoek.blogspot.com/2009/10/geef-kind-geen-paracetamol-vlak-na-een.html

Dan nog een goed en duidelijk overzicht van Karel en Caroline betreffende vaccinaties zwangere vrouwen: http://www.karelencaroline.nl/sites/default/files/gezonde_zwangeren.pdf

Ellen


NL - Overzicht bijwerkingen - update 7 dec

Download PDF file

Ellen


Canada - Almost 50 cases of anaphylaxis reported after H1N1 shots

The Public Health Agency of Canada says there have been 48 cases of a severe allergic reaction reported in people who have had H1N1 shots.

Link


Rusland - kritische griepblogger in het gevang

We wisten dat de Russen moeite hebben met het vrije woord maar nu maken ze het wel erg bont. Een blogger die over de longpest publiceerde is gearresteerd onder de noemer van terrorisme. Mocht ik dus op deze site geen nieuws meer brengen dan kunt u mij misschien bezoeken in de Bijlmer bajes. Ach, de laatste stuiptrekkingen van verrot corrupt systeem dat langzaam ten onder gaat. De waarheid overwint toch alles.

Link

mvg

Binary Laden van het H1N1 bevrijdingsfront (terrorisme volgens het poldermodel)


Taiwan - Baby overlijdt in buik moeder na vaccinatie

A 41-year-old woman in her 38th week of pregnancy underwent emergency surgery to have her dead unborn baby removed Thursday, seven days after she was vaccinated against influenza A(H1N1).

Link

Maar wederom: vaccin is niet gevaarlijk, is allemaal toeval.....


Glaxo waarschuwt voor koorts bij kids na tweede vaccinatie

Ik meen me te herinneren dat een groot deel al flinke koorts kreeg na de eerste vaccinatie. Het wordt nog vreemder als EU kids 2 vaccinaties wil geven terwijl Glaxo zegt: 1 is genoeg! Brengen we kids onnodig in gevaar ? Ach, extra portie kwik en squaleen is toch zonder gevaar volgens volksmenners Coutinho en Osterhaus...en ik maar denken dat elke vorm van kwik neurotoxisch is....

Link


Noorse autoriteiten verzwijgen dood vrouw (25) na vaccinatie

Haar moeder: There should be a human right to have a proper explanation on why you die. The last seconds of life should certainly be credibility, "he says.

Link


Frankrijk - Roselyne's kerstcadeautje ("le kit de Roselyne")

D.m.v. een regeringsbesluit van 3 december 2009, heeft de Franse minister Roselyne Bachelot besloten een gratis pakketje uit te delen voor de verzorging van patienten besmet met het A-griep virus H1N1 2009. Inhoud van dit kerstcadeautje: een antiviraal middel en een doos met beschermingsmaskers afkomstig van de nationale reserve. Verspreiding zal gebeuren op medisch voorschrift door de apotheken.

Nogmaals, dit is gratis.

Besluit genomen rekening houdend met:

- het feit dat de epidemiologische situatie in de wereld zich verspreidt en verergert en dat meer dan 206 staten momenteel getroffen zijn door deze griep H1N1 en dat meer dan 6770
personen in deze landen zijn overleden;
- het feit dat de WHO heeft beslist het niveau tot 6 op te trekken om voorbereidingen te treffen voor een grieppandemie
- het feit dat de franse regering het nodig acht om het niveau 5A in werking te laten treden
- het evolueren van de epidemische situatie op nationaal niveau
- het pathogene en besmettelijke karakter van het virus
- de noodzakelijkheid tot het nemen van urgentiemaatregelen aangepast aan het beschermen van de bevolking tegen dit zeer ernstige virus
- het feit dat de staat beschikt over reserves van individuele antivirale middelen en beschermingsmaskers
- het mogelijk maken om deze middelen aan iedereen die hiervan gebruik zou willen makenter beschikking te stallen indien hun gezondheidstoestand dit noodzakelijk acht
- het feit dat een logistieke verdeling onder de apotheken in kaart zal moeten worden gebracht
- dat vanaf vandaag bepaald zal moeten worden hoe de groot- en kleinhandel de financiële afwikkeling zal beheren

Link

Dan heb ik deze week nog een summiere enquête gehouden in mijn omgeving. Pedicure / kapster / supermarkt / golf/ aquagym/locale contacten kennen geen van allen iemand die door welke griep dan ook getroffen is (hier in het zuiden).

Groetjes,
Ellen


Frankrijk - Kids krijgen 4 dubbele dosis vaccin

5 jonge kinderen zijn onder medische bewaking geplaatst nadat ieder kind per ongeluk vier keer de hoeveelheid vaccin heeft ingespoten gekregen.

Link

Gelukkig krijgen de kids in Frankrijk een kwik en squaleenvrij vaccin....


Volgende pagina - klik hier


 

Link naar deze site - gebruik onze banner (met dank aan Geert)

polen.jpg (45372 bytes)

 

 


Meer nieuws?
Klik hier 

 


View My Stats