Mexicaanse griep
nadelen A/H1N1 vaccin

 

banner.jpg (54207 bytes)

Kritische informatie over griepvaccins


Aangezien de overheid ons alleen de voordelen van vaccinaties wil vertellen en alle mogelijke risico's bagatelliseert willen wij op deze site de andere kant van het verhaal laten horen.

Mocht u toch ziek worden na een vaccinatie dan zullen we maar spreken van een nieuw geval van "klinkhoest". Minister Klink heeft namelijk opnieuw voor de goedkoopste variant gekozen, dus met kwik en met squaleen.

De Duitse overheid en militairen krijgen wel een duurderde variant terwijl het gewone volk mee mag doen aan het grote experiment. Steeds meer Duitse artsen protesteren maar de Duitse overheid negeert alle kritiek. Het vaccin is veilig volgens de instanties dus einde discussie. Maar dat gold ook voor alle medicijnen die de afgelopen jaren veel slachtoffers hebben gemaakt en intussen van de markt zijn gehaald. En dan is er nog het probleem van ghostwriters in medische journaals en het niet publiceren van ongunstige studies.

Volgens de Nederlandse overheid is GSM gebruik veilig, de WHO denk dat intussen heel anders over en brengt op korte termijn een studie naar buiten die een duidelijke relatie tussen intensief mobiel bellen en hersenkanker legt. Minister Verburg wil gentech mais doordrukken, de Oostenrijkse overheid heeft een studie gedaan naar de veiligheid en wijst oa op gevaren voor de vruchtbaarheid bij jonge kinderen. In Amerika mag de consument weten welke produkten transvetzuren bevatten, wij worden wederom dom gehouden en de fabrikant krijgen alle tijd en ruimte om produkten aan te passen (speelt al vanaf 1981).

Canada en steeds meer Amerikaanse staten zien plastic babyflesjes als zeer ongezond voor jonge kinderen, onze overheid beweert dat er geen enkel probleem is. Ook de melk leugen wordt al decennia gepropageerd en keer op keer wijzen wetenschappers zoals Professor Campbell dat juist deze dierlijke eiwitten de oorzaak zijn van veel welvaartziekten.

Ons probleem is niet calcium maar een vitamine D tekort, die speelt een cruciale rol bij prostaatkanker, borstkanker, darmkanker, diabetes, overgewicht, depressies, MS, botontkalking maar ja, aan vitamine D3 is geen cent te verdienen. D3 is tevens een belangrijke beschermer tegen longziekten, verkoudheid en griep maar daar zul je in de Nederlandse media weinig over horen. Men loopt liever in het gelid dan zelf onderzoek te doen naar de minder bekende kant van vaccins.

En nogmaals laat je niet gek maken, het is een milde griep. De echte slopers van je lichaam zijn sigaretten, drank, pesticides, transvetzuren, BPA (stof in plastic) glucose-fructose siroop (vette lever, nieren) en de vele toevoegingen aan ons eten, cosmetica en huidverzorgingsprodukten. Door tekort aan zonlicht daalt je vitamine D met de maand en deze stof speelt een cruciale rol bij je afweer.

De informatie op deze site zul je niet via de Nederlandse media doorkrijgen. Er is sprake van een pure propaganda campagne zonder een enkel kritisch geluid van de media. Elk kritisch geluid wordt direkt in de kiem gesmoord. Er is alleen sprake van een milde griep en daarom gaan we zeer jonge kinderen enten met een vaccin waarvan geen lange termijn effecten bekend zijn, met kwik en met squaleen. Een baby onder de 6 maanden mag geen enting maar een foetus in de baarmoeder van een zwangere vrouw mag het vaccin wel binnenkrijgen.

Zelfs de krant van Wakker Nederland slaapt ! De grote vraag is nu, is GlaxoSmithKline gevrijwaard van aansprakelijkheid voor schade door vaccins? Niemand wil ons daar antwoord op geven.

Heb je aanvullende informatie voor de site? email ons


 

Link naar deze site - gebruik onze banner (met dank aan Geert)

polen.jpg (45372 bytes)

 

 


Meer nieuws?
Klik hier 

 


View My Stats